Zaha prelomio, seli se u prestonicu!?

Izvor: Sportske.net, 08.Jul.2018, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaha prelomio, seli se u prestonicu!?

Reprezentativac Obale Slonovače je izgleda doneo odluku o nastavku karijere.

Kako prenose engleski mediji, Vilfrid Zaha je odbio ponudu Kristal Palasa za produžavanje saradnje.

On je trenutno pod ugovorom koji važi do 2022. godine i zarađuje 100 hiljada funti nedeljno, uprava "Orlova" mu je spremila novu ponudu i povišicu od 25 hiljada funti na nedeljnom nivou, ali je on tu ponudu odbio.

To je jasan znak da Zaha želi dalje, bivši igrač >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Mančester junajteda našao se na meti brojnih klubova, a ima želju da zaigra u Ligi šampiona.

Traže ga Čelsi i Totenhem, a sudeći po svemu, Sparsi su najbliži tome da ga angažuju, "Plavci" za početak još uvek nisu rešili ni pitanje trenera za narednu sezonu, a neće igrati ni Ligu šampiona, što je velika želja samog Zahe.

Poketino je odavno pokazao interesovanje za njegove usluge, ali je Palas postavio previsoku cenu, traže 75 miliona funti za hitronogo krilo.

Sparsi su spremni da ponude 50 miliona funti, a s obzirom na trenutnu situaciju, Palas bi mogao da pristane na ovu ponudu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.