ZVANIČNO: Odložena utakmica između Mančester junajteda i Liverpula

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2021, 19:36

ZVANIČNO: Odložena utakmica između Mančester junajteda i Liverpula

Premijel liga se oglasila saopštenjem.

Predstavnici Premijer lige, Mančester junajteda, Liverpla i zvaničnici utakmice složili su se da današnji derbi bude odložen.

Monako se bori za titulu, u seriji od pet pobeda, Lionu je pobeda potrebna za Ligu šampiona. Devet od njihovih 11 poslednjih duela donelo je makar tri gola, pa je tip 3+ vredan kvote 1,60 možda i mudriji izbor nego kec za 2,30. Pogledajte sve Mozzart kvote za meč Monako – Olimpik Lion. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Do odlaganja meča došlo je zbog upada navijača Mančester junajteda na teren Old Traforda i od tada se pojavljuju različite, i sve redom, nezvanične informacije o sudbini same utakmice.

Saopštenjem se oglasila i Premijer liga:

- Odluka je doneta zajednički nakon dogovora policije, oba kluba, Premijer lige i lokalnih vlasti. Bezbednost svih na Old Trafordu je prioritet.

Razumemo i poštujemo snažna osećanja, ali takođe osuđujemo bilo kakve akte nasilja, kriminalnog ponašanja, upada na privatni posed, posebno u situaciji u vezi sa pandemijom koronavirusa.

Postoje brojni načini na koje navijači mogu da pokažu svoj stav, ali ponašanje manjine koje smo videli danas nema nikakvo opravdanje.

Saosećamo sa policijom i redarima koji su morali da se suoče sa ovom opasnom situacijom kakvoj nije mesto u fudbalu.

Novi termin meča potvrdićemo u najkraćem mogućem roku - navodi se u saopštenju Premijer lige.

BREAKING: Manchester United vs. Liverpool has been postponed amid safety concerns following fan protests at Old Trafford. pic.twitter.com/wgyNdt9gkE

— B/R Football (@brfootball) May 2, 2021

Manchester United have confirmed their game against Liverpool has been called off.

More to follow.

— BBC Sport (@BBCSport) May 2, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.