ZAVRŠEN POSAO: Mančester junajted prodao Sančeza!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2020, 17:48

ZAVRŠEN POSAO: Mančester junajted prodao Sančeza!

Engleska mu nije suđena.

Kako prenosi renomirani "Gol", Inter i Mančester junajted su postigli dogovor oko transfera Aleksisa Sančeza. Naime, dve strane su postigle dogovor oko produžetka pozajmice do okončanja sezone, ali Čileanac neće moći da brani boje "Neroazura" na završnom turniru Lige Evrope.

Gorepomenuta stavka iz ugovora bi mogla da se promeni samo u slučaju da Inter u međuvremenu otkupi njegovog ugovor, što je prema poslednjim informacijama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na dobrom putu da uradi.

Has Alexis Sanchez finally found his forever home? 🏡

— Goal News (@GoalNews) July 3, 2020

Klub sa stadiona Đuzepe Meaca je imao opciju da ga otkupi za 25 miliona evra, ali je Marota navodno uspeo i da smanji obeštećenje na 20 miliona evra. I pored relativno male otkupne cena, problem će predstavljati plata Sančeza (20 miliona evra), pa je jasno da će krilni fudbaler morati da pristane na značajno manja primanja ukoliko želi da ostane u Italiji.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Helen Steling Holt, devojka Rajana Gigsa.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.