ZA NEDELJNU PLATU OD SKORO POLA MILIONA EVRA: Markus Rašford potpisao!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023, 15:48

ZA NEDELJNU PLATU OD SKORO POLA MILIONA EVRA: Markus Rašford potpisao!

Odlučio se Englez.

Fudbaler Mančester junajteda i engleski reprezentativac Markus Rašford produžiće ugovor sa ekipom sa "Old traforda" po kome će imati nedeljnu platu od 440.000 evra, prenose britanski mediji.

Rašford (25) ima ugovor sa Mančester junajtedom do 30. juna naredne godine, ali je odlučio da produži saradnju sa "crvenim đavolima".

On je prošle sezone postigao 30 golova na 56 mečeva u svim takmičenjima. Britanski mediji navode >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je napadač engleske reprezentacije imao i ponudu Pari Sen Žermena, ali je odlučio da ostane u Mančester junajtedu, pošto je zadovoljan pravcem razvoja tima i sistemom igre kod menadžera Erika ten Haga.

Rašford je ponikao u Mančester junajtedu, a za prvi tim ekipe sa "Old traforda" je odigrao 359 mečeva i postigao je 123 gola. Za reprezentaciju Engleske 16 puta se upisao u listu strelaca na 53 utakmice.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ivona Dadić, sedmobojka iz Austrije
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MILAN SPREMAN DA ODREŠI KESU: Ponuda Tiramu 5,5 miliona evra po sezoni

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023

Pari Sen Žermen odustao od Francuza...Francuski fudbalski reprezentativac Markus Tiram mogao bi karijeru da nastavi u Milanu, pošto je navodno Pari Sen Žermen odustao od nekadašnjeg igrača Borusije Menhengladbah, prenosi Gazeta delo Sport...Tiramu (25) je istakao ugovor sa Borusijom, a francuski...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.