Više nije tužan - Proradio Aleksis! (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Sep.2019, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više nije tužan - Proradio Aleksis! (video)

Čileanac spakovao dva gola za samo par minuta.

Fudbaleri Intera gostuju u Đenovi ekipi Sampdorije, a nakon prvog dela igre vode sa 2:0.

Poveli su u 20. minutu, strelac je bio bivši igrač Barselone i Arsenala Aleksis Sančez, koji je u Milanu na pozajmici iz Mančester junajteda.

Sensi je odlučio da okuša svoj udarac iz velike udaljenosti, pogodio je u leđa Aleksisa, od kojeg se lopta odbija u mrežu Dorije za 1:0.

Samo dva minuta kasnije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << izbegao je ofsajd zamku i na asistenciju Sensija duplirao prednost "Neroazura".

Tako je postigao dva gola na debiju u prvoj postavi milanskog Intera.

Podsetimo da je Aleksis u redove Mančester junajteda stigao u januaru 2018. godine, igrao je jako loše u dresu "Đavola", na 45 nastupa upisao je samo pet golova.

Murinjo je nedavno izjavio da je Sančez bio tužan na "Old Trafordu", izgleda da to više nije slučaj.

Ako se po jutru dan poznaje, Inter je napravio sjajan posao.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Bundesliga - "Milioneri" po starom, Verderu bod u Dortmundu! (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Sep.2019

Još jedan remi Dortmunda u nizu...Favreovi puleni uspeli da preokrenu meč posle ranog deficita, ali Verder ipak stiže do boda preko Fridla (2:2)...Navijači na "Signal Iduna parku" su doživeli iznenađenje odmah na samom startu meča. Gosti iz Bremena su poveli posle samo sedam minuta igre golom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.