Vidićev saigrač Bombaš samoubica: Izvinite, šalio sam se?!

Izvor: Vesti-online.com, 10.Jan.2014, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vidićev saigrač "Bombaš samoubica": Izvinite, šalio sam se?!

Fotografija defanzivca Mančester Junajteda Krisa Smolinga šokirala Engleze.

Naslovna strana "San-a"

Kao da Mančester Junajtedu nije dosta problema na terenu, posle serije od tri uzastopna poraza (prvi put još od 1992. godine), već se "crveni đavoli" brukaju i van fudbalskog borilišta.

 

Pravi šok izazvala je slika koju je objavio tabloid "San", a na kojoj je mladi defanzivac Junajteda, Kris Smoling, masikaran u "bombaša >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << samoubicu"?!

 

To je trebalo da bude duhovito, jer se tako "skockan" Smoling pojavio sa devojkom na jednoj privatnoj zabavi, ali kad je slika procurila u javnost i izazvala burne reakcije i salve negativnih komentara, mladi engleski fudbaler se brže bolje izvinio i rekao da nije imao nameru nikog da uvredi, već da se samo malo zabavi.

 

Smoling je umesto bombe "okačio" dve flaše Jegera i limenku Red Bula, kao parodiju na popularno piće, koktel "Jegerbomb", ali je očigledno preterao u zabavljanju.

 

Ne bi bilo loše da ovaj 24-godišnji Englez popriča sa Nemanjom Vidićem i od kapitena nauči kako treba da se ponaša jedan fudbaler Mančester Junajteda

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.