Vidić zadovoljan izdanjem Junajteda

Izvor: B92, 03.Okt.2013, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vidić zadovoljan izdanjem Junajteda

Kapiten Mančester sjunajteda Nemanja Vidić smatra da njegov tim može da bude srećan rezultatom utakmice protiv Šahtjora u Donjecku.

Šampioni Engleske i Ukrajine remizirali su na Dombas areni (1:1) u meču 2. kola Lige šampiona.

"Ovo je teško gostovanje jer oni imaju dobar tim i dobre igrače. Znali smo da će biti teško, dobro smo počeli, ali nakog našeg vođstva oni su nas pritisli."

"Mislim da nisu imali preveliki broj prilika, ali su uspeli da postignu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gol. Na kraju mislim da možemo da budemo zadovoljni našim izdanjem, ako u obzir uzmemo mečeve koje smo odigrali prethodnih nedelja“, rekao je Vidić.

Srpski fudbaler smatra da Junajted mora polako da podiže formu u narednim mečevima.

„Nismo samo mi počeli loše u Premijer ligi. Ako pogledate ostale timove koji se bore za titulu, ni oni nisu sjajno počeli. Mislim da nismo odigrali do sada onako kako možemo, ali ovaj meč protiv Šahtjora je bio nešto bolji i nadam se da ćemo napredak nastaviti i doći do nekolimo pobeda.“

Junajted je 12. u Premijer ligi sa 7 bodova iz 6 mečeva.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.