Vidić se vraća na Old Traford!

Izvor: Press, 11.Dec.2014, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vidić se vraća na Old Traford!

Engleski mediji tvrde da je stvar dogovorena i da se Srbin vraća u Mančester Junajted.
Nemanja Vidić je na izlaznim vratima Intera. Nemoguće je ignorisati izveštaje iz italijanskih medija gde se čak provlače naznake da je navodni grip zbog koga nije sa ekipom na poslednjem meču LE, u stvari samo izgovor i da bivši kapiten Junajteda >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << pakuje kofere.

Već smo pisali da Manćini ne računa na Vidića kao startera i da postoji velika mogućnost da će "Stena" napustiti klub posle samo šest meseci. Praktično bi se Inter oslobodio njegovog ugovora, a sam Nemanja ne želi da greje klupu, nije mu baš ostalo mnogo do kraja karijere.

Povratak na ostrvo je logična odluka, ali "Dejli star" koji nije baš pouzdan izvor tvrdi da se već dogovorio sa Junajtedom. Naime, Van Gal želi iskusnog štopera koji bi popunio redove zbog velikih problema sa povredama, ali takođe i nemogućnosti da se u januaru dovedu potencijalne mete poput Humelsa.

Doduše, Vidić ne bi bio automatski prvi izbor Holanđanina, verovatno bi morao da igra za manju platu u Interu, no poziv kluba čija je legenda ne bi mogao da odbije. Bila bi to prilika da pokaže da su na "Old Trafordu" pogrešili što mu nisu ponudili novi ugovor, a ko zna možda završi karijeru na mestu na kome je ostavio najdublji trag.

Vidić je na novoj raskrsnici, izgleda da će avantura u Interu kratko trajati, a da sledi nova, povratak na mesto uspeha!
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Press...






Povezane vesti

MARTINA: Vidić ne ide iz Intera!

Izvor: HotSport.rs, 11.Dec.2014

Već danima se spekuliše o tome da će srpski defanzivac Nemanja Vidić napustiti Inter i vratiti se u Mančester junajted. Ipak, te glasine je demantovao trener nero-azura Roberto Manćini i menadžer Silvano Martina.. . – Vidić ima trogodišnji ugovor i ne ide iz Intera. Zašto bih uopšte komentarisao...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.