Izvor: BanjalukaLive.com, 30.Nov.2012, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vidić počeo da trenira

Kapiten Mančester Junajteda Nemanja Vidić se vratio treniznima kluba sa "Old Traforda", prenosi "Miror". Bivši reprezentativac Srbije radi ponom snagom poslije tromjesečne pauze zbog operacije meniskusa, a menadžer Aleks Ferguson bi na odličnog defanzivca mogao da računa sredinom decembra. Egleski mediji su često spekulisali o datumu povratka Vidića treninzima Mančester Junajteda, a posljednja informacija je glasila da stručni štab lidera Premijer lige na Srbina neće moći da računa do januara. "Crveni đavoli" u subotu gostuju Redingu, a narednog vikenda ih očekuje gradski derbi sa drugoplasiranim Mančester Sitijem, međutim, nije realno očekivati da Vidić zauzme svoje mjesto u Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/fudbal/vidic-poceo-da-trenira.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nemanja Vidić ponovo trenira

Izvor: MozzartSport.com, 30.Nov.2012

  Kapiten Mančester junajteda Nemanja Vidić vratio se treninzima posle pauze od dva i po meseca zbog teške povrede kolena, a procenjuje se da bi u mesto u timu Aleksa Fergusona mogao da zauzme već za dve nedelje. Isprva se očekivalo da će 31-godišnji štoper sa terena odsustvovati do katoličkog...

Nastavak na MozzartSport.com...

Vidić se vratio treninzima

Izvor: Beta, 30.Nov.2012

BEOGRAD, 30. novembra 2012. (Beta) - Fudbaler Mančester junajteda Nemanja Vidić vratio se u petak treninzima posle dvomesečne pauze zbog povrede kolena i operacije meniskusa...Trener Junajteda Aleks Fergus.

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.