Vidić odoleo svojima  do penala

Izvor: B92, 30.Jul.2014, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vidić odoleo svojima " do penala

Fudbaleri Mančester Junajteda savladali su ekipu Intera iz Milana, u okviru grupe A Internacionalnog Kupa šampiona, tek posle penala - 5:3 (0:0).

Meč u Vašingtonu bio je poseban za Nemanju Vidića, koji je posle osam i po godina provedenih na Old Trafordu prvi put zaigrao protiv svojih 'Crvenih đavola'.

U regularnom toku meča nije bilo golova, a ni previse fudbala. Najbolju priliku za tim iz Milana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << imao je upravo Vidić, pošto je dva puta zapretio posle kornera, dok je s druge stane opasan bio Vejn Runi sa distance.

Najbolju priliku na meču propustio je Fil Džons sredinom prvog dela igre, kada je pokušao glavom kod druge stative, ali je Samir Handanovič odlično intervenisao.

Posle dva odigrana kola, prvi je i dalje Mančester Junajted sa šest bodova, dok ekipa Nemanje Vidića ima dva boda i nalazi se na trećem mestu. U drugom meču grupe, Real je poražen od Rome golom Frančeska Totija.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vidić izgubio od Junajteda, Roma dobila Real

Izvor: Press, 30.Jul.2014

U regularnom toku utakmica je završena bez golova. Sigurni izvođači penala za Mančester bili su Jang, Ernandes, Kleverli, Kagava i Flečer, dok su golove za Inter postigli Guarin, M''Vila i Taider. Četvrti izvođač jedanaesterca za Inter Marko Andreoli nije bio uspešan, tako da Milanezi peti...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.