Vidić definitivno Interov od leta

Izvor: RTS, 07.Mar.2014, 08:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vidić definitivno Interov od leta

Srpski štoper i kapiten Mančester junajteda Nemanja Vidić od naredne sezone predvodiće odbrambenu liniju milanskog Intera. "Nero-azuri" su na svom sajtu potvrdili da su postigli dogovor sa Vidićem i on će se na leto preseliti na "Đuzepe Meacu".

Kapiten Mančester junajteda, srpski fudbaler Nemanja Vidić igraće za Inter sledeće sezone, saopštio je u sredu italijanski klub.

Inter je u saopštenju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na klupskom sajtu naveo da su pregovori uspešno završeni i da će srpski fudbaler, kapiten Mančester junajteda, od leta biti igrač "nero-azura".

"Vidić je fudbaler svetske klase. Izuzetno sam zadovoljan što smo postigli dogovor i što će Nemanja doći u Milano. On je jedan od najboljih defanzivaca na svetu, njegove karakteristike, kvalitet, iskustvo u međunarodnim utakmicama i harizma biće ključni za tim i za sazrevanje mladih igrača", rekao je predsednik Intera Erik Tohir.

"Njegov dolazak je korak napred u izgradnji velikog Intera. Želim da zahvalim Mančester junajtedu, Nemanji i njegovim saradnicima na posvećenosti i profesionalizmu koje su iskazali tokom pregovora", dodao je Tohir.

Vidiću na kraju sezone ističe ugovor sa Junajtedom. On je profesionalnu karijeru počeo u beogradskoj Crvenoj zvezdi, odakle je 2004. godine prešao u Spartak iz Moskve, a dve godine kasnije potpisao je za Mančester junajted.

Za klub sa Old Traforda do sada je odigrao 287 utakmica i postigao 19 golova. Osvojio je pet titula u Premijer ligi, Ligu šampiona, Svetsko klupsko prvenstvo, tri Liga kupa i pet trofeja Komjuniti Šild.

Nemanja je uzbuđen zbog prelaska u Inter

Kapiten Mančestera Nemanja Vidić uzbuđen je zbog prelaska u Inter i srećan što će biti deo novog projekta "nero-azura", rekao je njegov menadžer Silvano Martina.

"Nemanja je uzbuđen zbog prelaska u Inter. Italijanski tim mu je od početka bio interesantna opcija, a pregovori su počeli početkom ove godine. Vidiću se sviđa novi projekat Intera i nada se da će pomoći klubu. Do tada, on će profesionalno odrađivati svoje zadatke u Mančester junajtedu", rekao je Martina za italijanske medije.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.