Vidić: Tek za dva meseca biću onaj pravi

Izvor: Blic, 30.Dec.2012, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vidić: Tek za dva meseca biću onaj pravi

Kapiten Mančester junajteda Nemanja Vidić smatra da se njegov potpuni oporavak posle nove pauze može očekivati tek za dva meseca.

U subotu je Vidić odigrao svoj drugi meč posle duge pauze usled operacije kolena, pomogavši da se pobedom od 2:0 nad Vest Bromvičom u 2013. godinu uđe sa sedam bodova prednosti u odnosu na Mančester siti.

Ipak, kako je pauzirao od 6. decembra 2011. i povrede na meču sa Bazelom, a samo kratko igrao, na pet uvodnih mečeva ove >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sezone, bivši reprezentativac Srbije svestan je da još uvek nije u onoj formi kakvom je i stekao kapitensku traku u klubu sa Old Traforda.

"Doktor je taj koji u ovom trenutku 'bira' utakmice na kojima ću igrati. Tokom prva dva, tri meseca moram da vodim računa o tome jer bi mogla da se desi neka reakcija (operisanog kolena). U pitanju je proces, kroz koji moram da prođem. Mngo mi znači što sam ponovo nastupio posle tri meseca nove pauze, lep je osećaj biti na terenu i igrati. Nadam se da ću moći sve češće da nastupam, kako bih podizao formu i igrao još bolje", rekao je Vidić.

Povezane vesti: Ferguson: Nije sigurno da će Vidić početi protiv Svonsija Džons: Prisustvo Vidića je veliki podsticaj za ekipu Ferguson dao "zeleno svetlo", Vidić se vraća na teren ovog vikenda Operacija je prošlost, Vidić ponovo u ekipi Junajteda Vidić ni reč o Anžiju: Sa Junajtedom idem na titule Premijer lige i Lige šampiona
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.