Vidić: Junajted će odbraniti titulu

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Avg.2013, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vidić: Junajted će odbraniti titulu

Kapiten Mančester Junajteda Nemanja Vidić rekao je da je uveren kako će „crveni đavoli” odbraniti titulu šampiona Engleske u novoj sezoni.
(FOTO: AP)
Imamo dobru ekipu, sa dosta kvalitetnih igrača. Takođe, tu je i grupa mladih fudbalera koji su napredovali u poslednje dve godine na Old Trafordu. To je veoma važno za naš tim. Dovoljno smo jaki da budemo konkurentni u borbi za sve trofeje. Možda bi još jedan ili dvojica novajlija dobro došli >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << –  kazao je Vidić engleskim medijima.
Novi menadžer Junajted Dejvid Mojes tokom letnjeg prelaznog roka uporno pokušava da dovede Seska Fabregasa iz Barselone, ali mu to zasad ne polazi za rukom.
On je zaista dobar igrač, ali nije moj posao da pričam ko nam je potreban u timu. Svaki novajlija koji dođe ovde biće prihvaćen, tako je bilo i kada sam ja stigao. Ipak, posao nas igrača je da se fokusiramo na prvu sledeću utakmicu – poručio je Vidić.
Junajted utakmicu prvog kola Premijer lige igra u subotu u gostima protiv Svonsija od 18.30.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vidić: Mančester junajted je dovoljno jak

Izvor: Beta, 16.Avg.2013

BEOGRAD, 16. avgusta 2013. (Beta) - Kapiten Mančester junajteda Nemanja Vidić rekao je u petak da je njegova ekipa dovoljno jaka da može da konkuriše za sve trofeje..."Imamo dobar tim, imamo veliku ekipu. Mi smo šampioni! I.

Nastavak na Beta...

Vidić: Još neko pojačanje...

Izvor: B92, 16.Avg.2013

Kapiten Mančester Junajteda Nemanja Vidić smatra da je njegova ekipa dovoljno jaka da može da konkuriše za sve trofeje u narednoj sezoni...Bivši reprezentativac Srbije će predvoditi "Đavole" u odbrani titule šampiona Premijer lige, a želja je i da se pod novim menadžerom, Dejvidom Mojsom, napadne...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.