Venger: Ove godine borba za titulu nikad zanimljivija

Izvor: Sportske.net, 06.Avg.2016, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venger: ''Ove godine borba za titulu nikad zanimljivija''

Trener fudbalera Arsenala Arsen Venger ocenio je danas da će ove sezone borba za titulu u Premijer ligi biti "otvorena i zanimljiva".

Sezona u engleskoj Premijer ligi počinje narednog vikenda, a Arsenal će u prvom kolu na svom terenu igrati protiv Liverpula.

"Tobdžije" nisu osvojile šampionsku titulu 12 godina. Prošle sezone Arsenal je imao veliku priliku, pošto su loše rezultate ostvarili Mančester >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << junajted, Čelsi i Mančester siti, ali je titulu osvojio Lester.

Svi veliki Arsenalovi rivali Junajted, Siti i Čelsi će u sezonu ući sa novim trenerima.



"Ima mnogo klubova sa velikim ambicijama. Mnogo je velikih trenera u velikim klubovima. To uvećava ambicije i nadu mnogim klubovima, ali samo jedan će biti šampion. Moramo da se pobrinemo da to budemo mi. Niko nije očekivao da će se u borbu umešati neki manji klubovi. Veliki će u medjusobnim duelima gubiti bodove, pa će borba za titulu biti otvorenija i zanimljivija",
rekao je Venger za klupski sajt.

"Imaćemo težak početak prvenstva protiv Liverpula, onda ide Lester, pa Votford. U prve tri utakmice moramo da se uverimo da smo spremni", dodao je on.

Arsenal će se boriti protiv tradicije loših rezultata na startu Premijer lige, pošto je u poslednjih sedam godina ta ekipa samo jednom pobedila u prvom kolu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Venger: Zanimljiva borba za titulu PL

Izvor: B92, 06.Avg.2016

Trener fudbalera Arsenala Arsen Venger ocenio je da će ove sezone borba za titulu u Premijer ligi biti "otvorena i zanimljiva"...Sezona u engleskoj Premijer ligi počinje narednog vikenda, a Arsenal će u prvom kolu na svom terenu igrati protiv Liverpula. "Tobdžije" nisu osvojile šampionsku titulu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.