Vejn Runi završio američku avanturu

Izvor: RTS, 20.Okt.2019, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vejn Runi završio američku avanturu

Legendarni engelski fudbaler Vejn Runi ubedljivim porazom svog Di-Si Junajteda od Toronta (5:1), završio je svoju igračku karijeru u američkoj MLS ligi.
Kapitenu tima ovo je bila poslednja utakmica u Sjedinjenim Američkim Državama, a 33-godišnji napadač za 18 meseci igranja za Di-Si Junajted postigao je 23 gola uz 15 asistencija.

Ove sezone bio je najbolji strelac ekipe sa 11 golova. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Nekadašnji kapiten Engleske i Mančester Junajteda vraća se na Ostvro, gde će od januara sledeće godine biti angažovan u drugoligašu Derbi Kauntiju kao igrač-menadžer.
On je karijeru počeo u Evertonu, za koji je igrao u dva navrata. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PETARDOM SE OPROSTIO OD MLS: Vejn Runi završio karijeru u Americi!

Izvor: Kurir, 20.Okt.2019

Legendarni fudbaler Vejn Runi, porazom svog DC Junajteda od Toronta 5:1, završio je svoju igračku karijeru u američkoj MLS ligi.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.