Vejn Runi - Najbolji strelac Mančestera i reprezentacije Engleske! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Jan.2017, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vejn Runi - Najbolji strelac Mančestera i reprezentacije Engleske! (video)

Mančester junajted je danas dobio novu legendu, kako je Vejn Runi nadmašio najboljeg streca tima sa "Old Traforda" svih vremena, Bobija Čarltona.

Legendarni fudbaler Mančester junajteda Bobi Čarlton rekao je danas da mu je žao što više nije rekorder "Crvenih Đavola" po broju datih golova, ali je dodao da mu je drago što je njegov rekord oborio Vejn Runi.

"Prošlo je više od 40 godina od kako sam postigao poslednji od mojih 249 golova za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Mančester junajted, pa moram priznati da sam navikao na čast što sam najbolji strelac kluba u istoriji", rekao je Čarlton za sajt kluba.

Kapiten Junajteda Vejn Runi od danas je najbolji strelac Junajteda u istoriji pošto je na meču protiv Stouka postigao svoj 250. gol za klub sa "Old Traforda".

Prethodni rekord od 249 golova bilo je u vlasništvu Bobija Čarltona od 1973. godine.

Wayne Rooney scores his 250th goal, smashes the United goalscoring record. A captain's goal.pic.twitter.com/5nQPXmDMl4

— Lisa Johnson (@girlmanutd) 21. јануар 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ispred njega više nema nikoga, da li je vreme da uzme milion funti nedeljno?!

Izvor: Sportske.net, 22.Jan.2017

Sada kada je srušio sve rekorde, možda je vreme za još jedan....Vejn Runi je postigao sve, najbolji je strelac u istoriji Engleske i Mančester Junajteda, a uskoro bi mogao da postavi i novu granicu...Naime, kako pišu mediji u Engleskoj dobio je ponudu iz snova, ona je milion funti nedeljno, priča...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.