Van Persiju poništen crveni (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Okt.2018, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van Persiju poništen crveni (video)

Iskusni Holanđanin je obeležio duel sa Vitezeom minulog vikenda.

Fejenord je savladao ekipu iz Arnema u minulom kolu holandske Eredivizije sa 2:1, pobedonosi gol bio je delo Robina van Persija.

Sjajno je bivši igrač Arsenala i Mančester junajteda izveo slobodnjak sa preko 20 metara udaljenosti, ali je senku na ovaj sjajan gol bacio koji minut kasnije.

On je zaradio direktan crveni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << karton u poslednjim minutima utakmice, zbog jednog krajnje neopreznog starta.

Na njegovu sreću, u tom trenutku su se snage na terenu izjednačile, kako je Viteze igrao sa 10 u polju, zbog crvenog kartona Brunsa u 63. minutu.

Do kraja smo videli još jedan crveni karton, u sudijskoj nadoknadi je pocrveneo i Doeki, a meč je okončan pobedom "Roterdamsa".

Više o samom susretu OVDE.

Fejenord se žalio na odluku glavnog arbitra da njihovom napadaču dodeli crveni karton, a u svojoj nameri su uspeli, kako je Van Persiju ukinuta suspenzija.

On će tako moći u sastavu da se nađe već nastupajućeg vikenda, za duel sa Vilemom II.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.