Van Gale, šta fali Ćićaritu?

Izvor: Sportske.net, 09.Dec.2015, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van Gale, šta fali Ćićaritu?

Holanđanin je Meksikanca proglasio prekobrojnim i on je poslat na pozajmicu u Leverkuzen. Omaleni napadač blista u dresu 'Farmaceuta', dok 'Đavoli' muku muče sa neefikasnošću.

Sigurno se sećate situacije s početka sezone kada se Havijer Ernandez okliznuo prilikom izvođenja penala, a Luj Van Gal urokljuvo gledao ka Rajanu Gigsu.

Taj pogled je bio jasan predznak da menadžer Mančester Junajteda neće računati da Meksikanca, epilog znate, usledila je pozajmica >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Bajer Leverkuzen.

U međuvremenu, Junajted kuburi sa efikasnošću, naročito na 'Teatru snova', utakmice su kao uspavanke, golovi su retkost.

Za to vreme precrtani Ćićarito je procvetao, ušao u fantastučnu golgetersku formu, uostalom podatak da je 12 puta zatresao preotivničku mrežu na poslednjih 11 utakmica u svim takmičenjima dovoljno govori.

Svi napadači Mančester Junajteda nisu zajedno postigli toliko golova ove sezone. Možda Ernandez nije igrač po ukusu Van Gala, nije bio ni Rikelme kad je Holanđanin svojevremeno preuzeo kormilo Barselone, inače ga bije glas da nije baš blagonaklon prema latinoamerikancima. Ne liči na Holanđanina da se kaje zbog svoje odluke, ali se njena ispravnost i te kako može dovesti u pitanje.

'Farmaceuti' se bore za plasman u Ligu šampiona, igraju protiv Barselone koja igra 'revijalnu' utakmicu, Bajeru treba pobeda kod kuće pod uslovom da Roma ne pobedi BATE na 'Olimpiku' ili remi u slučaju da Belorusi naprave izenađenje u 'Večnom gradu'.

Na poluvremenu mreže miruju u Rimu, na 'Baj Areni' je 1:1, imate jedan pokušaj da pogađate ko je dao gol za Leverkuzen.

'Đavoli' su sinoć završili učešće u igi šampiona porazom u Volfsburgu, mada sinoć problem nije toliko bila efikasnost koliko tolliko izvikana defanziva.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.