Van Gal odlepio zbog pitanja o Gigsu...

Izvor: Mondo, 05.Mar.2015, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van Gal "odlepio" zbog pitanja o Gigsu...

U Engleskoj se "šuška" da se Gigs ne slaže sa stvarima na kojima insistira menadžer Mančester junajteda i da bi mogao da napusti klub u kom je od detinjstva.

Foto: AP/Jon Super

Novinari su ovog četvrtka, razgovarajući sa Lujom van Galom o predstojećem derbiju sa Arsenalom, želeli da dobiju i odgovor na te tvrdnje.

Van Gal nije bio nimalo prijatan kada je čuo to pitanje...

"Jako me iritira to pitanje, jer svako može da vidi da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << imamo veoma dobar odnos", rekao je Van Gal.

"Naporno radimo svaki dan. Ne samo sa Rajanom, već i sa svim ostalim članovim stručnog štaba i igračima... A tako se insinuiraju neke stvari. Veoma me iritira to. Ovo zahteva da povučem određene poteze u vezi sa medijima, a to ne volim da radim", rekao je Van Gal.

Junajted je u sredu uveče nekako pobedio Njukasl u gostima, što je "đavolima" druga premijerligaška pobeda posle poraza od Svonsija.

Van Galov i Gigsov tim takmiči se sa Arsenalom, Liverpulom, Totenhemom i Sautemptonom za dva mesta koja vode u Ligu šampiona, dok se u trci za šampionsku titulu nalaze Čelsi i Mančeter siti.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.