Van Gal je doveo strašnog đavola: Marsijal sa dva gola srušio nadu Sautemptona! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 20.Sep.2015, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van Gal je doveo strašnog đavola: Marsijal sa dva gola srušio nadu Sautemptona! (VIDEO)

Francuz je tek peti igrač u istoriji Premijer lige koji je uspeo da postigne tri gola na prve dve utakmice u Premijer ligi. Pre njega to je uspelo Barošu, Bokšiću, Mićuu i Mekbrajdu - 2:3

Više niko nema pravo da priča o "bačenih" 80.000.000 evra koliko će Mančester junajted zajedno sa bonusima koštati transfer Antonija Marsijala. Doskorašnji napadač Monaka definitivno je potvrdio da Luj van Gal ni u najmanjoj meri nije pogrešio što je toliki novac uložio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u njegovo dovođenje. Marsijal je sa dva pogotka u 34. i 50. minutu doneo preokret Crvenim đavolima u Sautemptonu, koji su se ispostavili ključnim za osvajanje sva tri boda na Sent Merisu - 2:3 (1:1).

Ipak, sam početak utakmice nije nagoveštavao ovakav epilog utakmice. Domaćin je odlično počeo i iskoristio loš ulazak u utakmicu Junajteda, pa je u 13. minutu i došao do vođstva golom Gracijana Pelea.

Ipak, ubrzo su izabranici Luja van Gala uspostavili kontrolu igre i počeli da ređaju prilike pred golom Stekelenburga.

Koliko je nadmoćniji od odbrane rivala Marsijal je prvi put pokazao u 34. minutu, kada je na fantastičan način u šesnaestercu prevario Van Dajka i poslao loptu u mrežu domaćina.

Na krilima te majstorije mladi francuski napadač nastavio je i na početku drugog poluvremena, tačnije u 50. minutu kada je kaznio veliku grešku Jošide, izašao pred Stekelnburga i rutinski matirao holandskog čuvara mreže.

Marsijal je tek peti igrač u istoriji Premijer lige koji je uspeo da postigne tri gola na prve dve utakmice u Premijer ligi. Pre njega to je uspelo Barošu, Bokšiću, Mićuu i Mekbrajdu.

U 68. minutu Junajted je postigao treći pogodak. Mata je odlično sačekao odbijenu loptu nakon udarca Depaja i zatresao mrežu Sautemptona. Gosti u tom trenutku kao da su pomislili da je sve gotovo, pa su se u potpunosti opustili, što je domaćin umalo iskoristio.

Gracijano Pele je 86. minutu postigao svoj drugi pogodak na ovoj utakmici, nakon čega se ušlo u potpunu dramu, gde je Mančester junajted bez problema mogao da ostane bez dva vredna boda. Pod pravom opsadom bio je gol Davida de Hee u finišu utakmice, pokušavali su Tadić, Mane i Dejvis, ali je Španac sačuvao svoju mrežu.

Premijer liga, šesto kolo:

Subota:

Čelsi - Arsenal 2:0 (1:0)

/Zuma 53, Azar 90+/

Svonsi – Everton 0:0

Stouk – Lester 2:2 (2:0)

/Krkić 13, Volters 20 – Mahrez 51 penal, Vordi 69/

Bornmut – Sanderlend 2:0 (2:0)

/Vilson 4, Riči 9/

Njukasl – Votford 1:2 (0:2)

/Janmat 62 – Igalo 10, 28/

Aston Vila – VBA 0:1 (0:1)

/Berahino 39/

Mančester Siti - Vest Hem 1:2 (1:2)

/De Brujne 45+2 - Mozes 6, Sako 31/

Nedelja:

Totenhem - Kristal Palas 1:0 (0:0)

/Son 68/

Sautempton - Mančester junajted 2:3 (1:1)

/Pele 13, 86 - Marsijal 34, 50, Mata 68/

Liverpul - Norič 1:1 (0:0)

/Ings  48 - Martin 61/

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Retko koji Englez ume da igra fudbal kao „relativno nepoznati Francuz“ što lomi kičme (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 21.Sep.2015, 18:01

Da li je vredelo platiti 50.000.000 evra koji u perspektivi mogu da narastu na 80.000.000 evra?..Englezi. Jedva su dočekali „paničnu kupovinu“ Mančester junajteda da od 19-godišnjeg momka naprave metu na koju će sipati otrov, čekajući njegovu prvu grešku. Radosno su poskočili kada su saznali...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.