Van Gal: Nisam arogantan, mislim da obavljam dobar posao

Izvor: Sportal.rs, 18.Okt.2014, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van Gal: Nisam arogantan, mislim da obavljam dobar posao

Menadžer Mančester junajteda Luj van Gal smatra da za sada uspešno predvodi "crvene đavole", uprkos tome što njegov tim posle sedam kola zaostaje osam bodova za vodećim Čelsijem.

- Da, mislim da dobro radim. Ne znam kako da odgovorim na to pitanje. Ako odgovorim potvrdno, ispada da sam arogantan, a to nije istina, već verujem u sebe i u svoje igrače. Najvažnije je da fudbaleri veruju menadžeru. To je veoma teško. Radim na tome sa stručnim štabom i igračima - rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << je holandski stručnjak i dodao:

- Mislim da igrači usvajaju moju filozofiju, ali moramo sačekati i videti da li će je u potpunosti prihvatiti i podići igru na viši nivo. Neophodno je da uspostavimo ravnotežu u timu. To sam rekao nakon meča sa Evertonom. Ne tražim od igrača samo napadački fudbal, već i da se brane sa lakoćom kada izgube loptu i da ekipa tada dobije svoj prepoznatljiv izgled na terenu.

Junajted u ponedeljak od 21.00 gostuje Vest Bromvič Albionu.

- Svako može da izgubi u ovom sportu. U redu, Čelsi ove sezone u Premijer ligi još nije bio poražen, ali činjenica je da je teško savladati Vest Bromvič na njihovom terenu. Oni ne igraju samo na duge lopte, već umeju da drže loptu u svom posedu, tako da nimalo nisu lak plen. Ne postoji klub u Premijer ligi za koga možete reći da ćete ga lako pobediti. U tome je i razlika između engleske lige i ostalih šampionata - podvukao je Van Gal, a prenose britanski mediji.

(Tekst: Nemanja Banović, Foto: Beta/AP Photo/Jon Super)
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.