Van Gal: Bili smo kompaktni

Izvor: B92, 28.Feb.2016, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van Gal: Bili smo kompaktni

Trener fudbalera Mančester junajteda Luj van Gal rekao je da je zadovoljan pobedom protiv Arsenala od 3:2 u Premijer ligi.

"Igra i rezultat su zadovoljavajući kada igrate protiv jedne od najboljih ekipa u Premijer ligi. U prvom poluvremenu smo igrali 'visoko', bliže golu, što je rizično protiv tima kakav je Arsenal, ali promenili smo neke stvari u drugom delu i bili smo kompaktni", rekao je Van Gal za Bi-Bi-Si >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << (BBC).

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su na Old Trafordu Arsenal sa 3:2 i preuzeli peto mesto na tabeli od Vest Hema. Arsenal je prekinuo niz od dve pobede i sada na trećem mestu za prvoplasiranim Lesterom zaostaje pet bodova. Totenhem je drugi sa 54 boda.

Dva gola za Junajted postigao je 18-godišnji Markus Rašford, a Van Gal je rekao da ga ne iznenadjuje kada se mladi igrači dobro pokažu na debiju.

"Zbog toga imamo malu selekciju igrača, jer tada možete da pružite šansu mladima. Markus je igrao dobro i u prvoj i drugoj utakmici i izuzetno je talentovan", rekao je holandski trener.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Šta kolege Hidink i Kuman kažu o Van Galu: Džudo je kriv za sve

Izvor: MozzartSport.com, 29.Feb.2016, 18:45

Čelsijev strateg otkrio tajnu kako je Van Gal onako brzo i bezbolno pao..Luj van Gal nikada nije pobrao više simpatija na Ostrvu kao na jučerašnjem meču protiv Arsenala kada se na opšte zaprepašćenje tokom rasprave sa četvrtim sudijom opružio na teren koliko je dug i širok...Dok neki smatraju...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.