Izvor: HotSport.rs, 31.Jul.2016, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VREMEPLOV: Šut Jona Arne Risea koji je slomio nogu rivalu (VIDEO)

Jon Arne Rise jedan je od omiljenih igrača navijača Liverpula u 21. veku. Riđokosi Norvežanin je, pored sjajnih partija na poziciji levog beka, bio upamćen i po više nego snažnom šutu.

To je na svojoj koži najbolje osetio Alan Smit, fudbaler Mančester Junajteda. Naime, 18. februara 2006. godine, Liverpul je dočekao Mančester Junajted u okviru FA kupa.
U toku je bio 89. minut, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << kada je Liverpul dobio priliku da iz slobodnog udarca reši pitanje pobednika. Prethodno je, u 19. minutu, Krauč doneo prednost od 1:0.

(Youtube/Petch9)
Loptu je namestio upravo Rise, napravio nekoliko koraka i raspalio. Lopta je letela nekoliko metara, pre nego što je na nju naleteo Alan Smit, u pokušaju da blokira šut. U tome je i uspeo, ali je cena bila prevelika – Riseov šut mu je slomio nogu.
O težini povrede dovoljno govori reakcija Smitovih saigrača, kao i komentar ser Aleksa Fergusona nakon meča: – Ovo je jedna od najgorih povreda koje sam ikada video.

(Youtube/Harv007)
Smit je pauzirao devet meseci, a Liverpul je na kraju osvojio FA kup.
Pogledajte najbolje golove Risea u dresu Liverpula:

(Youtube/TheKopDuo)
The post VREMEPLOV: Šut Jona Arne Risea koji je slomio nogu rivalu (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Rodžers dovodi pojačanje iz Mančestera

Izvor: Sportske.net, 01.Avg.2016, 09:27

Prvaka Škotske uskoro bi mogao da pojača defanzivac "Crvenih Đavola"...Kako javlja britanski "San" Brendan Rodžers "najavljuje" transfer Pedija Meknera na "Seltik Park"...On je naime na pitanje da li planira da potpiše fudbaler ekipe sa "Old Traforda" zastao i pažljivo birao reči da odgovori..."Ne...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.