VIDIĆ: TROFEJE ĆE, IPAK, OSVOJITI JUNAJTED

Izvor: Kurir, 19.Jan.2012, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDIĆ: TROFEJE ĆE, IPAK, OSVOJITI JUNAJTED

Ako pogledate istoriju i tradiciju, videćete da smo mi taj tim iz Mančestera koji zna kako se osvajaju trofeji, kaže srpski fudbaler

MANČESTER - Povređeni kapiten Mančester junajteda Nemanja Vidić rekao je da se niko u toj ekipi ne plaši gradskog rivala Sitija, kao i da veruje da će se na kraju sezone trofejima radovati navijači "đavola".

"Ako pogledate istoriju i tradiciju, videćete da smo mi taj tim iz Mančestera koji zna kako se osvajaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << trofeji. Znam da ekipa i dalje ima samopouzdanja i ne treba zaboraviti da smo samo tri boda iza Sitija u prvenstvu", rekao je 30. godišnji Vidić engleskim medijima.

Vidić je krajem prošle godine doživeo tešku povredu kolena na utakmici sa Bazelom u Ligi šampiona i neće igrati do kraja sezone. "Ove sezone smo imali dosta problema sa povredama, ali vuerujem da će već narednog vikenda protiv Arsenala sve doći na svoje. Imamo dobru ekipu, u kojoj vlada pravi sklad mladosti i iskustva", naveo je on.

Uprkos svemu, Vidić smatra da je dobro što u Mančesteru postoje dva jaka kluba. "To je dobro za ceo grad, jer se stalno priča o fudbalu. Mora da postoji zdrava konkurencija, samo tako može da se napreduje", izjavio je bivši zamenik kapitena reprezentacije Srbije.

Vidić je dodao da oporavak od povrede ide po planu i da očekuje da bude spreman za početak sledeće sezone. "Sve je u redu. Bio sam na operaciji pre tri nedelje, dobro se oporavljam. Znam da me čeka još mnogo toga na putu oporavka i da moram da budem strpljiv. Veoma sam motivisan da se što pre vratim na teren. Nadam se da ću biti spreman za početak nove sezone", zaključio je Vidić.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.