(VIDEO) Još jedan poraz Mojesovog Mančester junajteda

Izvor: Press, 23.Jul.2013, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Još jedan poraz Mojesovog Mančester junajteda

"Crvenim đavolima" to je drugi poraz na letnjoj turneji, a prethodni su doživeli od selekcije tajlandske lige sa 1:0. Nakon toga savladali su najbolji tim australijske lige sa 5:1.
Japanska ekipa danas je povela već u prvom minutu preko Markinjosa, izjednačio je DŽesi Lingard u 19. minutu, da bi preokret Junajtedu doneo Masakazu Taširo autogolom u 30. minutu.
Navijači domaćih na novu, drugu radost morali su da čekaju do 48. minuta, kada je mrežu Davida de Hee zatresao Fabio, a veliku pobedu Jokohami doneo je Jošihito Fudžita tri minuta pre kraja utakmice.

Pogledaj vesti o: Manchester United,   Japan

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi poraz Junajteda u Aziji

Izvor: B92, 23.Jul.2013

Fudbaleri Mančester Junajteda doživeli su drugi poraz na letnjim pripremama..."Crveni đavoli" izgubili su u Jokohami od domaćih F. Marinosa rezultatom 3:2 (1:2)...Pre toga ekipa Dejvida Mojsa izgubila je od selekcije tajlandske lige 1:0, a pobedila All Star australijske lige 5:1...Japanska ekipa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.