Izvor: HotSport.rs, 21.Nov.2015, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VAN GAL: Oduševljen sam karakterom ekipe

Fudbaleri Mančester junajteda savladali su kao gosti ekipu Votforda sa 2:1 u 13. kolu Premijer lige.

Tim sa Old Traforda stigao je do važna tri boda u foto-finišu meča prvencem Bastijana Švajnštajgera koji je u sudijskoj nadoknadi doneo pobedu svom timu.
Posle susreta trener “Crvenih đavola”, Luj Van Gal bio nije krio zadovoljstvo.
– Oduševio sam se karakterom našeg tima. Sviran nam je penal u završnici, ali smo kao tim stvorili >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << još tri šanse u pet minuta posle toga. Pre Švajnijevog gola, Kris Smoling je imao sjajan šut, ali mu je Gomis fantastično odbranio. Jako sam ponosan na ekipu koja radi takve stvari – rekao je Van Gal.
– Naravno da se borimo za prvo mesto Premijer lige. U redu, sada smo bili prvi samo sat vremena, ali to nam je bio drugi put ove sezone. Svake nedelje smo sve bliži, ali je kraj sezone najvažniji – dodao je Van Gal.
The post VAN GAL: Oduševljen sam karakterom ekipe appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

VAN GAL SUROVO ISKREN: Vratićemo nesrećnog Ronalda u Junajted!

Izvor: Kurir, 22.Nov.2015, 14:41

Trener Mančester junajteda Luj van Gal otkrio je da žele da u klub sa Old traforda vrati Kristijana Ronalda...Portugalac je igrao za Junajted od 2003. do 2009, a onda je prešao u Real za 94 miliona evra. Van Gal je naveo da je Junajted u letnjem prelaznom roku pokušao da najboljeg fudbalera sveta...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.