Izvor: HotSport.rs, 26.Dec.2014, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VAN GAL: Junajted mora uvek da bude prvi

Trener Mančester junajteda Luj van Gal rekao je u petak da je cilj kluba da ove sezone osvoji titulu u engleskoj Premijer ligi.

Mančester junajted, uoči utakmice protiv Njukasla, zauzima treće mesto na tabeli sa 10 bodova zaostatka za vodećim Čelsijem. Posle lošeg početka, Junajted je vezao šest pobeda i popeo se u gornji deo tabale.
– Naš cilj je da na kraju sezone budemo šampioni. Cilj >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je da uvek budemo prvi, to je najvažnije u svetu fudbala, ali nije lako, rekao je Van Gal, pišu britanski mediji, a prenosi Beta.
Bivši trener Ajaksa, Barselone i Bajerna iz Minhena je ovog leta na pojačanja potrošio 150 miliona funti – uključujući i dovodjenje Anhela di Marije iz Real Madrida za 59,7 miliona funti, što je rekord britanskog fudbala.
Uprava kluba traži da ekipa sezonu završi medju prve četiri, kako bi se vratila u Ligu šampiona, a Van Gal je rekao da njegovi fudbaleri žele više od toga.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.