Uskoro saznajemo sudbinu Sitija - Junajted dobija vetar u leđa?!

Izvor: Sportske.net, 19.Maj.2020, 18:43

Uskoro saznajemo sudbinu Sitija - Junajted dobija "vetar u leđa"?!

"Građani" veruju u pozitivan ishod.

Još uvek važeći šampion Premijer lige Mančester Siti je tokom februara dobio pravu 'šamarčinu' od strane UEFA kuće fudbala. Gvardiolin tim je izbačen iz evropskih takmičenja u naredne dve sezone i kažnjen sa 30 miliona evra.

Ovo je bila kazna za finansijske neregularnosti u poslovanju kluba sa "Etihada".

Čelnici "građana" su odmah najavili žalbu. Zasedanje je trebalo biti u maju, ali je zbog korona virusa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odložena za početak juna. Svoju žalbu na kaznu UEFE, Siti će predstaviti na Sudu za sportsku arbitražu u peridou od osmog do desetog juna.

Atmosfera u samom klubu je na visokom nivou, svi veruju u preinačavanje i ukidanje ogromne kazne.

Presuda bi trebala da usledi ubrzo posle saslušanja žalbe tako da ćemo znati da li klub koji zauzme peto mesto u PL ide u Ligu šampiona. Tu poziciju trenutno okupira Mančester Junajteda, ali "đavoli" imaju samo dva boda više od Vulvsa i Šefild Junajteda koji ima utakmicu manje.

Tu je i Murinjov Totenhem sa četiri boda manje, Arsenal ima pet bodova manje, ali i utakmicu manje.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Coronavirus

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

SAZNALI SU DATUM: Evo kada će se odlučivati o žalbi Građana na dvogodišnju suspenziju

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2020

Ročište zakazano na Sudu za sportsku arbitražu u Lozani...Evropska kuća fubdala optužila je Mančester Siti za ozbiljna kršenja finansijskog fer-pleja jer je od 2012. do 2016. ''precenio prihode od sponzora na svojim računima''. Zbog toga su Građani kažnjeni dvogodišnjom zabranom učešća...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.