Izvor: MozzartSport.com, 06.Sep.2020, 10:25

Umesto liderske uloge - prodaja! Grizman najveći gubitnik Mesijevog ostanka

Među zainteresovanim kupcima Liverpul, Mančester Junajted i Arsenal

Umesto liderske uloge koja mu je bila namenjena nakon odlaska Lionela Mesija, francuskom napadaču Antoanu Grizmanu najverovatnije sledi odlazak sa Nou Kampa, pa su stoga engleski velikani Mančester junajted, Liverpul i Arsenal već u pripravnosti. Grizman >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je postao najveći gubitnik Mesijeve odluke da ostane u Barseloni, jer mu je Ronald Kuman navodno već bio obećao ulogu legendarnog Argentinca u novom timu.

Mesijeva odluka će imati ozbiljne posledice za kompletan tim, kako na Grizmana tako i na mlađe igrače Usmana Dembelea i Ansua Fatija, kojima je bila predviđena ozbiljnija uloga u timu. Ovako, sve će morati da se tumba kako bi svi u svlačionici na Nou Kampu bili zadovoljni.

Kada je dolazio na Nou Kamp u julu 2019. godine Antoan Grizman je trebalo da predstavlja kapitalno pojačanje za Katalonce i njegova tadašnja uloga nije imala nikakvu vezu sa Mesijem. Ipak, skroman učinak od svega devet postignutih golova u Primeri ozbiljno su uticali njegovu važnost u ovom timu.

Liverpul je i pre njegovog dolaska u Barselonu bio ozbiljno zainteresovan. Jirgen Klop je smatrao da bi bio idealan igrač za njegov ofanzivni sistem igre, pa ostaje da se vidi da li će Redsi biti spremni da ekspresno reaguju u ovom trenutku. Arsenal i Mančester junajted su takođe u pripravnosti i veruje se da će Barselona morati da prihvati znatno nižu cenu od one koju je izdvojila za dolazak Francuza u svoje redove.

Možda je iznenađenje što u ovo trenutku među ozbiljno zainteresovanim klubovima nema Mančester Sitija, ali Građani se nikako ne smeju otpisivati s obzirom da u ovom trenutku od napadača imajui samo Gabrijela Žesusa i Serhija Aguera, koji je prošle sezone konstantno bio povređen. Ipak, veruje se da će Građani ostaviti svoj prostor za Lionela Mesija, sa kojim bi pregovori trebalo da započnu naredne zime.

Ono što je izesno, Barselona će do početka oktobra napraviti rekonstrukciju tima, a Mesi joj je ozbiljno pokvario planove.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.