Ukleti februar po Junajted, raspored utakmica kao iz najgoreg horora!

Izvor: Sportske.net, 17.Dec.2018, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukleti februar po Junajted, raspored utakmica kao iz najgoreg horora!

Ko preživi, pričaće...

Pred Mančester junajtedom je veliki izazov.

"Crveni đavoli" se nakon poraza od Liverpula nalaze na šestom mestu u Premijer ligi, pa će Žoze Murinjo imati izuzetno težak zadatak da ostvari plasman u Ligu šampiona.

Sa druge strane, u elitnom evropskom takmičenju im ide sasvim dobro, ali je današnji žreb u Nionu doneo mnogo glavobolja u narednoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << godini jer ih sredinom februara očekuje pakleno težak raspored.

Pravi pakao kreće 12. februara kada će Junajted ugostiti Pari Sen Žermen u osmini finala Lige šampiona, da bi nakon samo pet dana biti domaćin u velikom derbiju Engleske protiv Liverpula.

Slede mečevi sa Kristal Palasom u gostima i Sautemptonu kod kuće, a 6. marta fudbaleri Žozea Murinja će odigrati revanš susret Lige šampiona u Parizu.

Tri dana kasnije, Junajted gostuje Arsenalu, a šlag na torti biće veliki gradski derbi sa Sitijem 16. marta.

Januarskih pojačanje teško da će biti, pa, ko preživi...
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TUHEL NA MURINJA: Evo šta trener PSŽ-a kaže o mečevima sa Mančester junajtedom

Izvor: Kurir, 17.Dec.2018

Trener fudbalera Pari Sen Žermena Tomas Tuhel rekao je danas da je njegova ekipa spremna za veliki test, u osmini finala Lige šampiona sa Mančester junajtedom.

Nastavak na Kurir...

Evo kako je Pogba ispratio Murinja! (foto)

Izvor: Sportske.net, 18.Dec.2018, 12:56

Francuz u svom stilu....Mančester junajted je danas ostao bez trenera pošto je Žozeu Murinju uručen otkaz usled loših rezultata u Premijer ligi...Junajted se nalazi na šestom mestu na tabeli uz veliki zaostatak u odnosu na vodeću četvorku i biće potrebno mnogo napora kako bi se "Crveni đavoli"...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.