Ubiše ih glavom! Vest Hem na putu za Evropu, a Liverpul zreo za remont (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 02.Jan.2016, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubiše ih glavom! Vest Hem na putu za Evropu, a Liverpul zreo za remont (VIDEO)

Ekipa Slavena Bilića nadigrala i propustila priliku da nanese katastrofu očajnom timu sa Enfilda

Dva minimalca i poravnanje sa Mančester junajtedom na deobi šestog mesta, a onda bolno prizemljenje za Liverpul. Crvene je na startu 2016. godine Vest Hem zakucao u skaldu sa svojim nadimkom. Kao čekićem. Dva udarca, oba glavom, za 2:0 i savršen start nove godine za ekipu Slavena Bilića.

Još je Liverpul dobro prošao u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Londonu. Kako je igrao i koliko propusta je pravio u defanzivi mirne duše može da bude zadovoljan što je primio samo dva gola. Mogao je bar još toliko. Ovako, ostaće zapisano da je Mihail Antonio otvorio golgetersku seriju u Premijer ligi u 2016, a Endi Kerol na isti način - glavom - samo na suprotnom kraju terena, u drugom poluvremenu, otkrio sve defanzivne slabosti njegovog bivšeg kluba.

Domaći sastav bio je u svemu bolji. Od starta je stavio do znanja da ga zanima igra na gol više, Simon Minjole se koprcao na konopcima, ali nije dugo izdržao. Posle nekoliko opasnih napada belgijski golman je već u desetom minutu bio prinuđen da prvi put izvadi loptu iz mreže. Enver Valensija je centrirao sa desne strane, snažni 25-godišnji vezista pretrčao ceo teren pošto je oduzeo loptu na svojoj polovini, ali mu je ostalo dovoljno snage da nadskoči Alberta Morena i pogodi cilj.

Antonio je bio pokretačna snaga, Manuel Lancini vragolan na sredini terena (pogodio prečku), a Endi Kerol brutalni egzekutor. Nekadašnji centarfor Liverpula je posle samo deset minuta igre u drugom poluvremenu natrčao na centaršut Marka Nobla i doslovce zakucao loptu u mrežu. Njegov 17. pogodak glavom u Premijer ligi. Praktično svaki drugi gol dao je na taj način.

Liverpul je bio bezopasan. Za prvih 70 minuta praktično očajan. Sve što je uspeo tim Jirgena Klopa je da preko Emrea Džana uzdrma šrečku Adrijanovog gola. Pokušavao je nešto u završnici, ali je daleko opasniji bio Vest Hem, koji je preko Dženkinsona i povratnika Pajea imao šanse da dotuče rivala, mada je i ovako skočio na peto mesto, koje vodi u Ligu Evrope.

PREMIJER LIGA - 20. KOLO

Subota:

Vest Hem - Liverpul 2:0 (1:0)

/Antonio 10, Kerol 55/

16.00 Sanderlend - Aston Vila

16.00 Lester - Bormut

16.00 Arsenal - Njukasl

16.00 Norič - Sautempton

16.00 VBA - Stouk

16.00 Mančester junajted - Svonsi

18.30 Votford - Mančetser Siti

Nedelja:

14.30 Kristal Palas - Čelsi

17.00 Everton - Totenhem

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.