U Kataru tvrde: Šeik Jasim novi vlasnik Junajteda

Izvor: B92, 13.Jun.2023, 13:22

U Kataru tvrde: Šeik Jasim novi vlasnik Junajteda

Mediji u Kataru tvrde da je šeik Jasim dobio trku i da će on postati vlasnik Mančester junajteda.

Vest su potom preneli gotovo svi britanski mediji koji tvrde da bi porodica Glejzer trebalo uskoro da objavi definitivnu prodaju kluba. Poznato je da je šeik Jasim poslao nedavno poslednju, petu ponudi i da je uslovi klub da mu odgovori u najkraće moguće vreme, posle čega više neće pregovarati.

Čini se da su ovog puta stvari legle na svoje mesto i da su ameički >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vlasnici konačno prelomili i izabrali ko će biti novi vlasnik.

Većina navijača Junajteda je u poslednjim anketama bila za to da šeik Jasim postane vlasnik kluba, pre svega zbog činjenice da bi Mančester junajted bio stopostotno u njegovom vlasništvu.

Takođe i zbog toga što bi ulaganjem od preko pet milijardi funti izbrisao klupska dugovanja nastala zaduživanjem vlasnika, porodice Glejzer, još pri kupovini kluba 2005. godine.

S druge strane, iako je njegov protivkandidat, ser Džim Retklif, u medijima slovio kao favorit, problem je bio u tome što je njegov plan bio da neko vreme ostavi deo akcija Glejzerovima, protiv čega su apsolutno bili navijači.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.