Tvente želi Đuričića uz Tadića

Izvor: B92, 08.Dec.2012, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tvente želi Đuričića uz Tadića

Holandski Tvente namerava da njegov napad predvode dva talentovana srpska fudbalera, reprezentativci Dušan Tadić i Filip Đuričić.

Tadić je proteklog leta stigao u Enshede i odmah postao jedan od ključnih igrača "crvenih", sa 11 golova u 29 utakmica, dok je Đuričić obeležio prošlu sezonu u dresu Herenvena.

20-godišnjeg Đuričića, koji je ove sezone postigao četiri gola u 19 mečeva, navodno prate klubovi iz Premijer lige, Serije A i Bundeslige, pominju se čak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mančester Junajted, Liverpul, Milan, Arsenal..

Ipak, srpski fudbaler, čija se vrednost procenjuje na oko 5 miliona evra, istakao je da će ostati u Herenvenu sigurno do leta.

"Mislim da nije dobar trenutak da promenim klub. Odlično radimo kao tim, želim da se izborimo za što bolju poziciju. Radim ono što je potrebno za tim", rekao je Filip Đuričić.

Za njegov napredak ove sezone zaslužan je legendarni golgeter Milana Marko van Basten, sada trener Herenvena.

"Ove sezone Filip se nalazi u drugačijoj situaciji. Prošle se borio za poziciju sa Lučanom Narsingom i Basom Dostom, sada ima veću odgovornost, a to nikada nije lako. Ali, on je dobar momak, jedan od najposvećenijih na treninzima. Ima jaku volju, on je fanatik", pohvalio je srpskog napadača legendarni Holanđanin.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.