Tri želje Žozea Murinja

Izvor: S media, 18.Dec.2010, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri želje Žozea Murinja

Trener madridskog Reala, Žoze Murinjo, predložio je predsedniku "kraljevskog kluba", Florentinu Perezu imena trojice fudbalera, od kojih jednog želi da vidi u Madridu u januarskom prelaznom roku.

Portugalcu nevolje pravi povreda drugog strelca, Gonzala Iguaina pa je naumio da na stadionu "Santijago Bernabeu" vidi Havijera Ernandesa, Emanuela Adebajora ili Karlosa Teveza.

Murinjo razbio glavu (VIDEO)

Još jedan problem za Murinja

Šok >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u Sitiju: Tevez tražio transfer, klub odbio

Iguain i zvanično završio godinu

Najmanje realna opcija je dolazak popularnog "El Ćićarita", koji je dobrim igrama u Mančester Junajtedu najavio da će biti jedna od uzdanica Aleksa Fergusona narednih sezona, ali se Murinjo uzda u sumu od 33 miliona evra plus usluge Lasane Dijare.

Kada je u pitanju Adebajor, Murinjo bi želeo da ga vidi najpre kao pozajmljenog igrača, posle čega bi ugovor biti otkupljen, dok je najbliži dolasku u špansku prestonicu Karlos Tevez, obzirom da je nezadovoljan statusom u Mančester Sitiju.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.