Trap odbio Mančester junajted

Izvor: B92, 25.Avg.2022, 15:05

Trap odbio Mančester junajted

Golman Ajntrahta iz Frankfurta Nemac Kevin Trap rekao je da je odbio ponudu Mančester junajteda i da ostaje u Ajntrahtu.

Prema pisanju medija, Junajted je 32-godišnjem golmanu ponudio četvorogodišnji ugovor, koji je pre Ajntrahta nastupao za Pari Sen Žermen i Kajzerslautern.



"Tačno je da je postojala ponuda. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mančester junajted je veliki klub i nadam se da svi mogu da shavte da sam razmatrao i razmišljao da li da prihvatim ponudu"
, napisao je Trap na svom Instagram nalogu.

Trap je napisao da je odlučio da ostane u Ajntrahtu, sa kojim je prošle sezone osvojio Ligu Evropa, i sa kojim ima ugovor do 2024. godine.

"Juče sam obavestio predstavnike oba kluba da sam odlučio da ostanem u Ajntrahtu. Doživeo sam nezaboravne godine u Frankfurtu i zajedno smo pisali istoriju. Početak sezone je bio težak, ali imam apsolutno poverenje u ekipu", napisao je Trap.

Ajntrah posle tri odigrana kola nemačke Bundeslige ima dva remija i jedan poraz, i trenutno se nalazi na 15. mestu na tabeli.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.