Tošić jasan: Zadovoljan sam grupom

Izvor: 011vodič.com, 30.Avg.2019, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tošić jasan: Zadovoljan sam grupom

Zoranu Tošiću je dobro poznat Mančester junajted. On je 2009. kao 22-godišnji fudbaler iz Partizana otišao na Old Traford, ali nije dobio adekvatnu šansu. Fudbaleri Partizana igraće protiv Mančestera, Astane i AZ iz Alkmara u grupi L Lige Evrope.
U subotu od 13:30 igraju Sautempton – Mančester junajted, a u kladionici MaxBet je >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << kvota na pobedu gostiju 2.10.
U principu ja sam zadovoljan grupom. Uvek je bolje dobiti jednog takvog ozbiljnijeg protivnika koji je atraktivan i za nas i za gledaoce. To je fenomenalno iskustvo za sve nas da igramo na Old Trafordu. Za mene lično ponovo povratak tamo zbog čega sam veoma srećan – rekao je Tošić i dodao:
Pored toga imamo Astanu i AZ Alkmar sa kojima možemo da se nosimo i uveren sam da imamo kvalitet da možemo ravnopravno da se borimo za to drugo mesto. Moram reći da je Mančester favorit, a da su podjednake šanse nas tri ekipe. U principu bilo je i lakših i težih grupa, ali možemo da budemo zadovoljni.

The post Tošić jasan: Zadovoljan sam grupom appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

TOŠIĆ: Bolje je dobiti atraktivnog protivnika, to je fenomenalno iskustvo

Izvor: Kurir, 30.Avg.2019

Fudbaler Partizana Zoran Tošić je ocenio je da je žreb grupe za Ligu Evropa zadovoljavajući i istakao da je uvek dobro imati atraktivne rivale, jer je to dobro iskustvo.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.