To je vernost: Rojs ostaje u BvB

Izvor: B92, 10.Feb.2015, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

To je vernost: Rojs ostaje u BvB

Najbolji fudbaler Borusije iz Dortmunda Marko Rojs ispunio je obećanje produživši ugovor sa tim klubom do 2019. godine.

Njegov prethodni ugovor isticao je 2017. godine i u njemu je stajala klauzula da klub koji želi da ga dovede mora da plati 25 miliona evra.

Upravo su tu klauzulu želeli da aktiviraju Real Madrid, Bajern, Mančester siti i Mančester junajted, ali je Rojs pokazao vernost Borusiji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
U novom ugovor nema klauzule, pa će tako klub koji želi da dovede Rojsa morati da plati mnogo više od 25 miliona evra.

„Nismo dozvolili da nas glasine uznemire, verovali smo da će se ovaj fantastični igrač odlučiti da produži vernost Borusiji“, rekao je direktor kluba Hans-Joakim Vacke.

Oduševljenje nije krio ni sportski direktor Mihael Cork.

„Marko je mogao da potpiše za bilo koji veliki klub na svetu. Njegova odluka pokazuje da poseduje veliko srce prema svom klubu iz detinjstva i svom rodnom gradu. On je ključ Dortmundove budućnosti.“

Rojs je prošao sve mlađe kategorije Dortmunda.

„Veoma sam srećan što ostajem u Dortmundu. Ovo je moj rodni grad, a Borusija je klub koji mi je u srcu. Nadam se da će navijači biti uz nas, imamo još mnogo rada ispred sebe“, rekao je Rojs.

On je ove sezone postigao 4 gola na 10 mečeva u Bundesligi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lekcija je naučena: Rojs nije Gece, produžio ugovor sa Borusijom!

Izvor: Blic, 10.Feb.2015

Najbolji fudbaler Borusije iz Dortmunda Mark Rojs produžio je ugovor do 2019. godine, čime su okončane glasine o njegovom odlasku u Španiju ili Englesku na kraju sezone..."Srećan sam zbog ostanka u Borusiji, Dortmund je moja kuća. Nadam se da ćemo biti uspešni uz pomoć naših fantastičnih navijača....

Nastavak na Blic...

"Izvisili" Barsa, Bajern i Junajted: Rojs produžio vernost Borusiji

Izvor: Sportal.rs, 10.Feb.2015

Fudbaler Borusije iz Dortmunda Marko Rojs produžio je ugovor sa klubom za još dve godine, odnosno do 2019...Mediji su ovog napadača povezivali sa transferima u razne klubove, među kojima su Real Madrid, Bajern Minhen, Mančester siti i Mančester junajted, ali su igrač i klub danas zaustavili sve...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.