Tiram u Mančesteru ili Interu?

Izvor: B92, 19.Apr.2023, 23:30

Tiram u Mančesteru ili Interu?

Fudbaler Borusije Menhengladbah i francuski reprezentativac Markus Tiram mogao bi na kraju sezone da nastavi karijeru u Mančester junajtedu ili Interu.

Tiram (25) ima ugovor sa Borusijom do kraja sezone, a odlučio je ranije da ne produži saradnju sa nemačkim klubom, pošto je dobio dve ponude iz Premijer lige i Serije A.

Francuski fudbaler je početkom godine imao ponudu da nastavi karijeru u Mančester junajtedu, ali dva kluba se nisu dogovorila u vezi obeštećenja. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Crveni đavoli" nisu odustali od angažovanja Tirama, a u trku za francuskog reprezentativca se uključio i Inter.

Tiram je član Borusije od 2019. godine, a pre toga je igrao za Gengan i Sošo. On je za klub iz Menhengladbaha ove sezone odigrao 29 utakmica i postigao je 16 golova.

Za reprezentaciju Francuske nastupio je na 10 mečeva. Markus Tiram je sin legendarnog francuskog fudbalera Lilijana Tirama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.