Tevez se priseća dana iz Junajteda: Runi mi je dao svoj lamborgini...

Izvor: RTS, 06.Dec.2019, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tevez se priseća dana iz Junajteda: Runi mi je dao svoj lamborgini...

Karlos Tevez nastupao je za Mančester junajted u periodu između 2007. i 2009. godine, a u razgovoru sa novinarom I-Es-Pi-Ena prisetio se svog odnosa sa Vejnom Runijem, koji mu je jednom prilikom dao svoj lamborgini.
Tevez i Runi bili su saigrači u napadu Mančester >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << junajteda, a bzo su se zbližili pošto potiču iz siromašnih krajeva Buenos Airesa, odnosno Liverpula.

"Odmah smo se 'našli'. On je, kao i ja, potekao iz siromašnog kraja u Liverpulu. Takođe, uvek se borio za svaku loptu kao da je poslednja, na isti način kako i ja igram", rekao je Tevez.
Argentinac se prisetio i prvih dana na "Old Trafordu", kada su ga saigrači zadirkivali zbog činjenice da je na trening dolazio "službenim" autom.
"Igrači su na treninge dolazili u svojim ferarijima i lamborginijima. Ja sam došao na trening u audiju, koji mi je klub dodelio, a svi su počeli da me zadirkuju zbog toga. Rekao sam to Runiju, on mi je dao svoj lamborgini da se vozikam po gradu, bez vozačke dozvole", prisetio se Tevez.
Iako ima punih 35 godina, Tevez je i dalje aktivan u Boki juniors, u koju je stigao kao 13-goddiši dečak.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.