Tevez odbio kineske milione: Boka je na prvom mestu!

Izvor: Telegraf.rs, 10.Dec.2016, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tevez odbio kineske milione: Boka je na prvom mestu!

Argentinski fudbaler Karlos Tevez odlučio je da odbije mogućnost da postane najplaćeniji fudbaler na svetu.

Kineski Šangaj Šenhua poslao je neverovatnu ponudu iskusnom fudbaleru od 40 miliona evra po sezoni.

- Imao sam zbrku u glavi, ali odlučio sam da ne odem u Kinu. Odbio sam ponudu jer svoju budućnost vidim u Boki. Možda se uskoro i penzionišem, videćemo - poručio je Tevez, koji ima važeći ugovor do 2018. godine.

Tevez je karijeru počeo u Boki pre >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << nego što se preselio u Korintijans, odatle u Vest Hem, pa u Mančester junajted iz kog je otišao u komšijski Mančester Siti, a evropsku karijeru je završio u Juventusu.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Neverovatno: Odbio platu od 40 miliona evra po sezoni

Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2016

Mogao je da postane najplaćeniji sportista ikada, ali je odlučio da odbije tu čast i ostane u Boki Juniors...Nekadašnji fudbaler Juventusa i Mančester Junajteda Karlos Tevez imao je neverovatnu ponudu od kineskog kluba Šangaj Šenhua koji mu je nudio godišnju platu od 40 miliona evra, ali je Argentinac...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.