Teška povreda najskupljeg pojačanja Mančester junajteda! (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Dec.2017, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška povreda najskupljeg pojačanja Mančester junajteda! (video)

Jedan vazdušni duel je fudbalera Mančester Junajteda maltene ostavio bez svesti!

Nakon samo osam minuta igre u Mančesteru, Murinjo je na teren morao da šalje Markusa Rašforda, kako je Romelu Lukaku doživeo težu povredu glave.

U jednom vazdušnom duelu ga je u potiljak glavom udario štoper Sotona Vesli Hut, Belgijanac je pao na travu i uhvatio se za glavu.

Nakon toga je bio nepomičan, odmah mu je ukazana lekarska pomoć, a ubrzo je ustanovljeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da bivši fudbaler Čelsija i Evertona neće moći da nastavi susret.

Na teren je ušao Rašford, a najskuplje pojačanje Junajteda ove seozne teren je napustio na nosilima sa maskom za kiseonik.

OVDE pogledajte duel koji je Lukakua gotovo ostavio bez svesti, a OVDE pogledajte u kom stanju je Belgijanac napustio teren.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.