Teri ga izabrao u najboljih 11, a Karagerov odgovor je urnebesan

Izvor: Sportske.net, 19.Dec.2017, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teri ga izabrao u najboljih 11, a Karagerov odgovor je urnebesan

Džejmi Karager je odgovorio Džonu Teriju nakon što ga je ovaj odabrao u najbolji tim Premijer lige.

Džon Teri je danas bio najbolji tim Premijer lige, a među najboljih 11 je izabrao i Džejmija Karagera. Da napomenemo, birao je samo fudbalere koji nisu igrali u Čelsiju.

Zanimljiv je mnogima bio izbor Džejmija Karagera jer je tu bilo igrača koji su možda bili i bolji, navijači Mančester junajteda >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << navode i Nemanju Vidića koji je morao da bude u ovoj postavi.

Karager ima svoj odgovor i zna zašto ga je Teri stavio u tim.

"Baš si odvratan. Sigurno želiš posao na 'Skaj sportu'", rekao je Džejmi Karager.

Karager je nakon igračke karijere odlučio da se preseli na televiziju gde radi kao komentator i stručni konsultant.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Urnebesan odgovor Karagera Teriju

Izvor: N1 televizija, 19.Dec.2017

Fudbaler Aston Vile Džon Teri gostujući na Skaj sportu u emisiji Mondej najt fudbol govorio je o mnogobrojnim fudbalskim temama, između ostalog imao je zadatak da odabere 11 najboljih igrača Premijer lige, koji nisu igrali sa njim u timu dok je nastupao za Čelsi...Među najboljih 11 našao se i...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.