Tek počinje ono najgore - Murinjo, ko će da ti igra u napadu?

Izvor: MozzartSport.com, 30.Dec.2017, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tek počinje ono najgore - Murinjo, ko će da ti igra u napadu?

Mančester Junajted sa velikim problemima u ponedeljak gostuje u Liverpulu

Na stranu izgubljeni bodovi i tri vezana remija u šampionskoj trci, Mančester Junajtedu tek preti prava kataklizma. Za samo dva dana Crveni đavoli putuju na Gudison park na gostovanje Evertonu u 22. kolu Premijer lige, a u autobusu sigurno neće biti Zlatan Ibrahimović i Romelu Lukaku.

Obe devetke Junajteda su povređene što na pleća mladog Markusa Rašforda >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << stavlja veliki teret, ali ako, bar će dečko koji je rođeni golgeter sa izvanrednim njuhom za gol moći da pokaže Murinju da ga je bespotrebno skrajnuo na levo krilo gde se slabije snalazi.

SVE KVOTE ZA MEČ EVERTON - MANČESTER JUNAJTED

Što se tiče ranije pomenute dvojice, Ibrahimović mora da pauzira čak mesec dana zbog obnovljene povrede kolena, što je Žoze večeras sam potvrdio posle remija sa Sautemptonom na Old Trafordu (0:0). Za Lukakua se još ne zna stepen povrede nakon što je na nosilima iznet posle 15 minuta, ali prve prognoze kažu da će pauzirati dve nedelje iz predustrožnosti.

Dakle, ozbiljni problemi za tim sa Old Traforda koji bi ako se ne dozove pameti mogao da nastavi da klizi na tabeli van prve četiri pozicije koje garantuju plasman u Ligu šampiona sledeće sezone.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.