Tadić: Da se ponovi istorija na Old Trafordu

Izvor: Sportske.net, 21.Jan.2016, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: "Da se ponovi istorija na Old Trafordu"

Fudbaler Sautemptona, Dušan Tadić, istakao je da jedva čeka utakmicu protiv Mančester junajteda na Old Trafordu i da želi da se istorija ponovi.

Prošle sezone Sautempton je golom Dušana Tadića slavio na "Old Trafordu" rezultatom 1:0, a Dušan Tadić je u intervjuu engleskim medijima istakao da želi da ponovi izdanje od prošle godine.

"Lepa sećanja, bilo je odlično. To je jedno od najlepših sećanja i za mene i za klub", rekao je Tadić za Dejli >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Eho.

"Voleli bismo da se istorija ponovi, da napravimo isti rezultat.

Ipak, moramo da poštujemo Mančester junajted jer se radi o ekipi koja igra odličan fudbal
", rekao je Tadić.

Dušan Tadić je ove sezone drugi strelac tima zajedno sa Šejnom Longom sa 5 postignutih golova, prvi je, naravno, Gracijano Pele sa 6 postignutih.

Sautempton je trenutno 10. na tabeli sa 30 osvojenih bodova, dok je Mančester junajted na 5. mestu sa 37.

Meč ove dve ekipe igra se u subotu od 16 časova.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.