Tabela PL od dolaska Solskjera, nema boljih od Junajteda!

Izvor: Sportske.net, 06.Feb.2019, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tabela PL od dolaska Solskjera, nema boljih od Junajteda!

Ako gledamo rezultate u Premijer ligi od dolaska Ole Gunara Solskjera, videćemo da nema boljeg tima u tom takmičenju od Mančester junajteda.

Sve se više piše o Mančester junajtedu, ali zbog dobrih stvari. Rezultati su konačno na visokom nivou, Ole Gunar Solskjer je doneo nešto novo, nešto što je bilo potrebno ekipi koja je pod Murinjom igrača loše ove sezone.

Zanimljivo i da je Mančester junajted osvojio najviše bodova u Premijer ligi od dolaska Ole >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Gunara Solskjera, čak 22 boda, a iza njih su fudbaleri Totenhema koji su osvojili 18 bodova. Liverpul je treći sa 16, Mančester siti ima 15, a Arsenal 13.

Mančester junajted ima 14 bodova manje od Liverpula koji je trenutno vodeći tim Premijer lige, pa je suludo govoriti o tituli, pa je daleko realnije govoriti o Top 4 mesta koja vode u Ligu šampiona.

"Đavoli" su trenutno peti na tabeli, iza Čelsija koji je na četvrtom mestu i koji ima 2 boda više.

Koliko može Mančester junajted u nastavku sezone?

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.