TUČA NA TRENINGU JUNAJTEDA: Zvezde tima se SUKOBILE posle poraza od Brajtona

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2022, 09:10

TUČA NA TRENINGU JUNAJTEDA: Zvezde tima se SUKOBILE posle poraza od Brajtona

Loše im ide ove sezone.

Fudbalerima Mančester junajteda vje preostalo je da odigraju još samo utakmicu sa Kristal Palasom 22. maja na kojoj će pobedom pokušati da sačuvaju svoje mesto u Ligi Evrope. U suprotnom, vrlo lako bismo mogli da ih gledamo i u Ligi konferencija, ukoliko Vest Hem bude iskoristio taj kiks i savladao Brajton na gostovanju.

Stvari unutar tima su u očajnom stanju, a poznati list "The Sun" javlja da je čak došlo i do tuče na treningu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovog tima poraza od Brajtona od 4:0. Imena dvojice fudbalera koji su se potukli se za sada drži u tajnosti.

Saopšteno je da su u pitanju prvotimci i zvezde ovog tima. Odmah su svi pomislili da je možda reč o Polu Pogbi, ali on napušta tim tako da neki isljučuju njega iz ove situacije.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.