TREĆA MILIONSKA PONUDA U ZAGREBU: Junajted želi proslavljenog Hrvata!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2023, 10:23

TREĆA MILIONSKA PONUDA U ZAGREBU: Junajted želi proslavljenog Hrvata!

Bruji ostrvo...

Golmana reprezentacije Hrvatske Dominika Livakovića selilu su u Trusku, potom u Španiju, a sad je došao red na Englesku. I možda ovo sve zvuči kao da se neće desiti, da će možda i da ostane u Dinamu, kada je reč o Engleskoj u pitanju je Mančester junajted i zbog toga ovu vest ne treba zanemariti.

David de Hea će najverovatnije napustiti Junajted ovog leta, objavio je britanski ,,San", ali i svi mediji u Britaniji.

,,San" takođe otkriva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je Dominik Livaković, golman hrvatske reprezentacije i Dinama, kandidat da zameni De Heu na ,,Old trafordu" u ovom prelaznom roku.

- United ne želi da vrati Dina Hendersona s pozajmice i nada se da će ga Notingem Forest otkupiti. Tom Hiton ostaje rezervni golman, a ,,đavoli" prate Dominika Livakovića koji u ugovoru s Dinamom ima odštetnu klauzulu od 10 miliona evra - piše ,,San" i navodi da je Portov Diogo Kosta preskup.

Kao De Heaina zamena spominjao se i Emi Martinez iz Aston Vile, međum Junajted verovatno taži rešenje na duže staze, a Livaković je mlađi tri godine.

Najboljeg hrvatskog golmana povezuje se i sa turskim Fenerbahčeom i sa španjskim Viljarealom. Navodno je dogovorio uslove svog ugovora s oba kluba, ali niko se još nije javio Dinamu s ponudom od 10 miliona evra. Za Dinamo je branio u 283 utakmice i osvojio osam trofeja sa zagrebačkim klubom.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Katrina Maria, navijačica Mančester junajteda
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.