TRANSFERI - Pregled dana (30.07.19.)

Izvor: Sportske.net, 31.Jul.2019, 00:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRANSFERI - Pregled dana (30.07.19.)

Šta je najvažnije što se dešavalo u prethodna 24 sata?

U prvom planu je dogovor Mančester junajteda i Juventusa o razmeni Dibale i Lukakua, čime su pokvareni planovi Intera da se domogne belgijskog reprezentativca.

Inter sada mora da aktivira rezervnu opciju, a mnogo toga će zavisiti i od Ikardija, čiji su planovi takođe pokvareni odlukom Juventusa da umesto njega, dovede Lukakua.

Patrik Kutrone se i zvanično rastao sa Milanom i postao novi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << fudbaler Vulverhemptona.

Arsenal je definitivno pobedio Napoli u trci za Pepea iz Lila, transfer potvrđen, vrednost 80 miliona.

Falkao napušta Monako, Turska je njegova sledeća stanica.

Crvena zvezda se sada povezuje sa Darkom Lazovićem, na vidiku je i njegov povratak na ''Marakanu''.

Partizan poslao ponudu za štopera, a iznenađenje dana je istorijski transfer Radnika iz Surdulice, koji je prodao napadača u Primeru, za blizu milion evra.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.