TEN HAGU SE PIŠE OTKAZ: Ovo su kandidati za klupu Mančester junajteda

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2023, 12:21

TEN HAGU SE PIŠE OTKAZ: Ovo su kandidati za klupu Mančester junajteda

Ispadanje iz Lige šampiona, loši rezultati u Premijer ligi...

Očajne igre, ispadanje iz  Lige šampiona, već sedam poraza u Premijer ligi, više su nego dovoljni razlozi da Erik ten Hak pokupi pinkle i napusti Odl Traford.

Ostrvski mediji prenose da će dolaskom ser Džima Retklifa u Mančester junajted, posle kupovine 25 odsto akcija, mnogo toga biti promenjeno, a prvi mi mogao da bude promenjen holandski stručnjak.

Kao glavni kandidati da sednu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na užarenu klupu Đavola su Grejem Poter, Hulen Lopertegi, Roberto De Zerbi i Zinedin Zidan.

Od pomenutih trenera, samo De Zerbi je trenutno pod ugovorom pošto vodi Brajton, dok ostala trojica su slobodni u izboru nove sredine.

Čini se da je najmanje realan Zidan, koji posle odlaska iz Reala traži novi klub da nastavi karijeru, ali teško da će rasejani Junajted biti klub u kojem će trostruki osvajač Lige šampiona želeti da nastavi karijeru.

Nekoliko listova je prenelo da je Retklif, čiji se dolazak još očekuje, već počeo da vuče konce iz senke i da je razgovarao sa potencijalnim kandidatima. Šef kompanije INEOS se navodno sastao sa bivšim menadžerom Čelsija Gremom Poterom kog veoma ceni.

Poter je dobio otkaz u klubu iz Londona u aprilu i od tada je odbio nekoliko ponuda, a jedna od njih bila je da bude selektor Švedske.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.