Sve je spremno za dugo čekanu rokadu: Silesen u Junajtedu naredne nedelje, De Hei otvoren put ka Realu!

Izvor: MozzartSport.com, 14.Jun.2015, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve je spremno za dugo čekanu rokadu: Silesen u Junajtedu naredne nedelje, De Hei otvoren put ka Realu!

Svima će želje biti ispunjene...

Prelazni rok još zvanično nije ni počeo, a evropski velikani već kompletiraju strukture tima za narednu sezonu!

Pre nepunih mesec dana renomirani holandski list De Telegraf najavio je mogućnost da Mančester junajted kapariše da za sumu od 25.000.000 evra kapariše najboljeg golmana Eredivizije, Ajaksa i reprezentativca Holandije, Jaspera Silesena, a sada je sve izvesnije da će se ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << posao i ozvaničiti. S obzirom na to da je David De Hea jako blizu odlasku u madridski Real, menadžer Đavola Luj van Gal nije želeo da previše odugovlači, već je priveo jedan od najvećih poslova ovog leta kraju - na Old Traford stiže njegovo mezimče i momak kojeg je Van Gal bacio u vatru reprezentativnog fudbala 2013. i pretvorio ga u prvog čuvara Lala na Mundijalu u Brazilu!

Bombastičnu informaciju potvrdio je i ugledni britanski Telegraf, koji piše da je ostalo samo još da se ozvaniči saradnja, što se očekuje do kraja nedelje koja nam dolazi. Uprkos tome što se Van Gal prvo posavetovao sa Junajtedovim trenerom golmana i prvim savetnikom, Fransom Hoekom (radili zajedno u Ajaksu, Barseloni, Bajernu i Holandiji prim. aut.), oko toga ko bi na najbolji način mogao da odmeni mladog španskog asa, Hoek nije imao ni trunku sumnje – Jasper Silesen je momak za veliki posao!

JUNAJTED IMA KECA U RUKAVU VREDNOG 25.000.000 EVRA! AKO ODE DE HEA, DOLAZI SILESEN!

I baš kao što je već bilo najavljeno, Ajaks će na ime transfera zvanično najboljeg igrača ove sezone inkasirati oko 25.000.000 evra.

U Realu se nadaju da će De Heu promovisati u prvog čuvara mreže do polaska na veliku turneju po Australiji narednog meseca, s obzirom da dosadašnji kontakti dva kluba nisu prošli po očekivanjima. Kraljevski klub nedavno je za De Heu poslao ponudu u visini od 27.000.000 evra, ali to nije zadovoljilo apetite ljudi na Teatru snova, koji traže bar deset miliona više.

Ipak, čak i britanski mediji uvereni su da će dogovor biti postignut vrlo brzo, te da bi španski reprezentativac mogao da debituje za Real već 18. jula u Melburnu protiv Rome.

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.